Ponyclub

De ponyclub in Oudenbosch genaamd The Country Rider is een gezellig groepje kinderen die een keer in de twee weken les krijgen. In groepjes van drie of vier krijgen ze een uur les. In de schoolvakanties is er geen les. De lessen van de ponyclub vinden plaats in Oudenbosch, bij ons op stal, en worden gegeven door gediplomeerd instructrice, tevens KNHS-jurylid Karin Tolenaars. Soms worden er ook springlessen gegeven door springamazone Michelle Mak. De springlessen doen we voor de afwisseling en voor de springruiters onder ons natuurlijk. De lessen worden heel kindervriendelijk gemaakt zodat ze het leuk blijven vinden. Zo worden er soms wel eens spelletjes gedaan omdat altijd heel serieus rijden voor de kinderen ook niet leuk is. Ze moeten natuurlijk wel wat leren van de lessen en daarom word er altijd goed getraind.

Tarieven:

€150,- per jaar. Daarbij zitten 24 lessen en het lidmaatschap van de KNHS. Er worden ook vaak leuke dingen georganiseerd zoals ponykamp, wedstrijden, bbq etc.

Ook als je geen lid van de ponyclub bent kan je mee lessen. Dan moet je een leskaart van 10 lessen aanschaffen voor €75,-.

Stal Zuiderberg is de thuisbasis voor zowel de ponyclub als de rijvereniging. Voor meer informatie bekijk https://thecountryrider.nl/bestuur/.

Heeft u interesse in de ponyclub of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op: Contact – Contact opnemen met Stal Zuiderberg (jbworx.com)

De vlag van The Country Rider
Ponykamp
Ponykamp